Асен Георгиев

Асен Георгиев

изпълнителен директор на „Ейч Пи Инк България“ ЕООД,

Компанията е част от HP Inc Co, САЩ. Основната дейност на HP Inc. в България е позициониране на продуктите и услугите на компанията на местния пазар, предоставяне на услуги и обслужване на глобални корпоративни клиенти и управление и администриране на вътрешни процеси за дружествата от групата в Европа, Близкия изток и Африка. Асен Георгиев е в компанията от 2006 г. Преди да стане изпълнителен директор, е търговски директор в отдела за персонални системи и решения за печат с отговорност върху целия бизнес с компютри, принтери и консумативи. Преди това отговаря за развитието на бизнеса с големите корпоративни клиенти в България, бил е и продуктов мениджър в отдела за решенията за печат. Преди да дойде в компанията, е бил на мениджърски позиции, професионалният му опит в ИТ сектора е повече от 15 години. Бакалавър по компютърни системи и технологии от Техническия университет в София, магистър по маркетинг от УНСС.

Весела Илиева

Весела Илиева

изпълнителен директор на „Юник Естейтс“ ООД, член на съвета на директорите на AG Capital и председател на съвета на директорите

Повече от 18 години работи в недвижимите имоти, част от които на ръководни позиции в холдинга AG Capital. Има две магистърски степени – по международен маркетинг и продажби от УНСС и по Corporate Real Estate, Finance and Strategy от City University London. Завършва една от най-добрите executive програми – Challenge of Leadership, в INSEAD. Сертифициран специалист по жилищни имоти и член на RICS (Кралския институт за одобрени експерти). Член е на борда на BBLF (Българския форум на бизнес лидерите). Представител е на компании, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. Unique Estates е ексклузивен партньор за страната на най-голямата мрежа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio.

Георги Заманов

Георги Заманов

член на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Магистър по икономика и финанси от УНСС и по ядрена физика от СУ „Св. Климент Охридски“ . Започва кариерата си като анализатор в БНБ, преминава през ОББ, HVB „Биохим“ и УниКредит Булбанк, където заема ръководни длъжности. От 2007 г. последователно е член на УС на UnіСrеdіt Ваnk в Сърбия, където отговаря за управлението на риска, а след това в UnіСrеdіt Ваnk в Украйна отговаря за корпоративното и инвестиционно банкиране. От януари 2016 г. е изпълнителен директор на Алианц Банк България, а от следващата година е главен изпълнителен директор. Банкер на годината през 2018 г.

Доброслав Димитров

Доброслав Димитров

изпълнителен директор на „Империя Онлайн“ АД,

Сериен предприемач, запален гейм дизайнер, харизматичен лектор, ентусиаст на тема космонавтика. Има степен по финанси от Университета в Централна Оклахома в САЩ. Съосновател е на „Империя Онлайн“ - българска компания за разработка и разпространение на игри с повече от 45 млн. регистрирани потребители, част от Stillfront Group. Съосновател е на „Ъпнетикс“ - едно от най-големите аутсорсинг студиа за мобилни приложения в Югозападна Европа, част от Scafocus. Съосновател е и на „ИТ Таланти“ - единствената академия за безплатно обучение на разработчици, над 95% от които се реализират в повече от 80 партньорски ИT компании. Ментор е на стартиращи проекти в LAUNC Hub. Председател на BASSCOM.

Ивайло Славов

Ивайло Славов

съосновател и изпълнителен директор на „Булпрос Консултинг“ АД.

Има над 20 години международен опит в областта на информационните технологии, финансовите услуги, ИТ аутсорсинга, аутсорсинга на бизнес процеси и човешки ресурси. Под негово ръководство компанията нараства с изключително бързи темпове, удвоявайки размера си с всяка следваща година и превръщайки се в най-голямата технологична компания, която е основана в България и има български собственици. BULPROS има над 1200 служители и общо 19 офиса в Северна Америка и Европа. Пазарните предложения на компанията включват решения в сферата на облачните услуги и услугите за поддръжка (Cloud and Support Services), индустриалната дигитализация (Industry Digitalization), киберсигурността (Cyber Security), дигиталното работно място (Digital Workspace), технологичните услуги и продажби (Technology Services and Sales Services) с фокус в секторите финансови услуги и застраховане, професионални услуги, телекомуникации, производство, здравеопазване и търговия на дребно. Председател е на Българската аутсорсинг асоциация. През 2017 и 2018 г. е финалист в конкурса "Мениджър на годината". Член е на борда на директорите на Американската търговска камара в България.

 12 

E-mail:

Парола: