Мариела Маджарова

Мариела Маджарова

изпълнителен директор на „Телетек Електроникс“ ООД,

Компанията произвежда пълна гама сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Завършила e инженерна химия в Химикотехнологичния институт в София. Започва работа в „Телетек“ през 1992 г. и заема различни длъжности във фирмата, преди да бъде издигната за изпълнителен директор през 2010 г. Специализирала е маркетинг в Университета в Лутън, Великобритания, както и маркетинг и продажби, счетоводство за мениджъри в Нов български университет. Под нейно ръководство компанията разработва нови продукти, навлиза в 75 пазара и три пъти увеличава приходите си.

Мария Грашнова

Мария Грашнова

главен изпълнителен директор на “Дентсу Иджис Нетуърк България“ ООД и ръководи бизнеса на Dentsu Aegis Network на Балканите.

Отговаря за десет държави в региона - България, Румъния, Хърватия, Словения, Сърбия, Черна гора, Македония, Албания, Босна и Херцеговина и Косово. Член на изпълнителния борд на Dentsu Aegis Network за Северна, Централна и Източна Европа. Присъединява се към Dentsu Aegis Network през 2012 г. като управляващ директор на Carat България. През 2015 г. е промотирана за главен изпълнителен директор на Dentsu Aegis Network България, а през 2017 г. прибавя към отговорностите си и управлението на компанията в още девет балкански държави.

Радослав Николов

Радослав Николов

изпълнителен директор на SAP Labs България,

Работи в компанията от 16 години. Освен изпълнителен директор на стратегическия развоен център в София е и старши вицепрезидент. В компанията над 930 софтуерни професионалисти работят в областта на софтуерната разработка и по последните SAP in-memory и облачни технологии. Завършил е математика във Факултета по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски“. Специализирал е геометрия и информационни и комуникационни технологии, а след това е завършил и програма по лидерство във водещия университет по бизнес администрация – INSEAD.

Светла Несторова

Светла Несторова

главен изпълнителен директор, председател на управителния съвет на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“.

Започва професионалния си път в застраховането през 2002 г. Към екипа на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ ЕАД се присъединява през 2004 г. като директор „Маркетинг и продажби“. През 2005 г. е избрана за член на управителния съвет, a през 2006 г. - за изпълнителен директор и председател на управителния съвет на дружеството. От 2016 г. е главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД. Член е и на управителния съвет на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” АД. През 2011 г. е избрана за член на управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и председател на Комисията по животозастраховане към асоциацията. В периода 2015 – юни 2019 г. е председател на управителния съвет на асоциацията, а след изтичането на втория й мандат е избрана за член на управителния съвет. Член е на управителния съвет на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и на Стратегическия комитет на Insurance Europe.

Христо Христов

Христо Христов

основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на „Дискордиа“ АД.

Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Основава компанията през 1992 г. с предмет на дейност международен транспорт и логистика. По-късно под марката Discordia създава компании в Румъния и Украйна. В началото бизнесът е обвързан единствено с автомобилен транспорт и спедиция. По-късно изгражда и развива дивизии за железопътен, морски, въздушен и мултимодален транспорт. През 2013 г. разработва и стартира нов бизнес модел за управление и превоз на товари в Европейския съюз. Автор на книга-учебник, която се използва в някои от най-елитните учебни заведения. Бил е член на управителния съвет на КРИБ.

 12 

E-mail:

Парола: